Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 11.05.2018 10:38:17

Inter v ligo prvakov na najbolj ŠOKANTEN način?! Navijači Lazia KRIČIJO: To je krivica!

Poteza Interja, ki je v Italiji dvignila ogromno prahu!

V italijanski serie A sta do konca sezone le še dva kroga. Juventus je praktično že prvak, Napoli si je zagotovil drugo mesto, Roma je trenutno tretja, vse pa kaže, da bosta za zadnje mesto, ki v naslednji sezoni zagotavlja nastop v ligi prvakov, hudo bitko bila Lazio in Inter Samirja Handanovića.

V boju za četrto mesto ju ločita dve točki, nadvse pomembna pa bo tekma zadnjega kroga, ko se bosta v Rimu pomerila med seboj. Če oba slavita v naslednjem krogu, se bo zmagovalec dvoboja Lazio - Inter uvrstil v ligo prvakov, v nekoliko boljšem položaju pa je Lazio, ki si lahko privošči tudi remi.



Toda italijansko nogometno javnost je zdaj šokirala novica, da se je Inter že dogovoril za sodelovanje z enim najboljših obrambnih igralcev v Italiji. Gre za Stefana de Vrija, ki bo do konca sezone branil barve - Lazia! Da, Inter je pred nadvse pomembno tekmo v svoje vrste zvabil nepogrešljivega člana Lazia, zdaj bo nadvse zanimivo videti, ali bo do konca sezone sploh še igral.

De Vrij bi namreč lahko vplival na rezultat in s tem kakopak pomagal svojemu bodočemu klubu, s katerim bi lahko v prihodnji sezoni igral v ligi prvakov. Nizozemski reprezentant bo pri Interju zaslužil 4,2 milijona evrov na sezono, ker mu po koncu sezone poteče pogodba, ga je Inter dobil brezplačno. Njegova vrednost je sicer ocenjena na 40 milijonov evrov.

Značke: inter, handanovic

Članki iz rubrike