Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2018 08:25:25
Deli članek:

OBLAK bo lahko prihodnjo sezono pozdravil napadalca SVETOVNE KLASE! Kakšen ulov za Atletico

Reuters

Jan Oblak bo več kot očitno izgubil soigralca, saj ima Antoine Griezmann že podpisano predpogodbo z Barcelono.

Zato se poraja vprašanje, kdo bo Griezmanna zamenjal v napadu. Atleti imajo v svojih vrstah Diega Costo, Kevina Gameiroja in Fernanda Torresa, toda zadnji zagotovo ne bo več član Madridčanov, prva dva pa ne bosta dovolj, če želi drugouvrščeni klub la lige konkurirati najboljšima tudi v prihodnje.

twitter

Zato so pri Rojiblancosih že pripravili načrt, kako v klub privabiti enega od dveh izjemnih napadalcev. BBC tako poroča, da so že stekli uvodni pogovori, da Atletico v svoje vrste vrne kar Argentinca Sergia Agüera. Napadalec Manchester Cityja ni nujno prva izbira Pepa Guardiole pri Manchester Cityju, pred povratkom v Argentino pa naj bi bil naklonjen ideji, da znova zaigra v rdečem-belem dresu.

Profimedia

Rezervna opcija je morda v tem primeru še bolj strašljiva. S PSG-jem naj bi bili po poročanju francoskih medijev v stikih z Edinsonom Cavanijem. Podrobnosti prestopov niso znane, je pa jasno, da bo imel Atletico na voljo več kot 100 milijonov evrov, da se okrepi potem ko bo Griezmann končno postal član Barcelone. 

Reuters

In odsotnost Francoza v napadu bi se s tem poznala precej manj, mar ne?