Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2018 13:58:21
Deli članek:

Obljubil, da si bo tetoviral TRENERJEV OBRAZ NA RIT! Kar je ob tem storil trener, pa je EPSKO!

Neverjetna zgodba prihaja iz Anglije.

Neki navijač Birmingham Cityja je na twitterju obljubil, da si bo v primeru obstanka v drugi angleški ligi tetoviral obraz trenerja te ekipe Garryja Monka. In to ne kamorkoli, obljubil je, da si bo strategov obraz tetoviral na ... rit. Kar bi seveda ostalo povsem neopaženo, če Birminghamu z Monkom na čelu ne bi uspelo. Ker mu je uspelo, pa so se seveda našli mnogi, ki so omenjenega navijača začeli pozivati, da mora obljubo držati.

In kaj je mladenič storil? Zapisal je, da bi obljubo držal, a si takega tatuja ne more privoščiti. Ob tem pa je dejal, da si bo obraz dejansko dal tetovirati, če se bo našel nekdo, ki mu bo za to daroval denar. Na spletu je celo odprl povezavo, na kateri je začel zbirati donacije, a se je to zbiranje končalo zelo hitro. Nikoli ne bomo vedeli, ali bi kdaj zbral dovolj, če bi morali darovati ostali navijači Birminghama, kajti našel se je nekdo, ki je v enem kosu daroval celoten znesek.

Da, uganili ste, ta nekdo je ... Garry Monk. Trener Birminghama je za pobudo in zbiranje izvedel, nakazal je potreben denar in dokazilo o nakazilu delil na twitterju. Ob tem pa zapisal: "Takole, vse sem poravnal. Obstaja pa en pogoj: tako jaz kot ostali navijači Birminghama potrebujemo dokaz, da je šel denar za pravo stvar." Zdaj pa bomo videli, ali bo dokaz dejansko prišel.