evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 04.05.2018 10:29:12

Legenda Uniteda 'UDARILA' po Joseju Mourinhu: To je navadno sranje!

vszi
Manchester United bo sezono v angleški premier ligi po vsej verjetnosti končal na drugem mestu, naslov prvaka pa je že zdavnaj odnesel mestni tekmec City. Toda navijači in nekdanji nogometaši se vse glasneje pritožujejo nad Josejem Mourinhem.

Portugalec se zateka k obrambnemu načinu igre, ki nikakor ne bi smel biti značilen za ekipo z Old Trafforda. In takega mnenja je tudi legendarni napadalec rdečih vragov Dwight Yorke. "Kadar igraš napadalno in si želiš dosegati gole, je to nogomet, ki si ga ljudje želijo gledati in tudi plačati za to. Spomnim se, ko smo igrali v gosteh pri Liverpoolu, in smo v 90 minutah zmogli samo en strel na gol. To ni Manchester United," je jezno dejal danes 46-letni Yorke, ki je na prelomu tisočletja z Andyjem Colom tvoril ubijalski napadalni dvojec.

Nato pa je še dodal: "Pri Unitedu upajo, da bo eden od njihovih najboljših nogometašev naredil kakšno magično potezo in z njo odločil dvoboj. Prav čaka se na to, da potem pridejo do zmage z 1:0. Ne, to ni način, na katerega mora igrati United. Po mojem mnenju je to navadno sranje."

Članki iz rubrike