maxima 1 Lady

Ljubezenska romanca nizozemske kraljice

stormy daniels Svet24.si

Kdo sploh je Stormy Daniels, nekdanja Trumpova ...

janez jansa sr Necenzurirano

Janši kaže dobro: še malo, pa bo zadeva Trenta ...

anže logar, eva irgl, janez janša Reporter.si

Zdaj je znano, s čim je Logar tako razburil ...

nataša-pirc-musar, nogometna-reprezentanca, matjaž-kek Ekipa24.si

Kek v svojem slogu in brez dlake na jeziku Pirc ...

marjetka-voglarporoka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetkine sanje o sanjski ...

roglic pm Ekipa24.si

Vrača se! Roglič pred Tourom na zahtevno ...

nu
nu
1 30.04.2018 17:11:27

KDO SI BO NADEL znameniti WENGERJEV PLAŠČ? Navijač Tottenhama!

Reuters
Legendarni Arsene Wenger, ki se bo po koncu sezone poslovil od Arsenala, drži rekord po času, ki ga je (bo) preživel na klopi enega samega kluba.

In nadomestil ga bo Neil Cugley, ki je zadnjih 21 let trener šestoligaša Folkestone Invicta. Tako bo postal Cugley trener z njdaljšim stažem v najboljših sedmih ligah angleškega nogometa. Trenutno Cugley za sezono zaostaja za Wengerjem, toda po slovesu Arsena bo on "z najdaljšim".
Zanimivo, da mu je Wenger poslal čestitko, ko je Cugley vodil 1000. tekmo v tem klubu (pred dvema letoma) in to pismo zdaj krasi steno v klubskih prostorih kluba, ki nastopa v ligi Bostick League Premier Division Kent.
Cugley je stra 61 let in dobrega zdravja. Zdaj, ko bo postal trener z najdaljšim stažem, se je smeje odločil, da bo poslal Wengerju pismo. "Ob koncu sezone bom Wengerju poslal pismo, v katerem mu bom čestital za dopolnjenih 22 let vodenja kluba. Zanima me, če ga bo dal na steno. To, da sem trener z najdaljšim stažem, me spominja samo na to, da sem že star," se je nasmejal Neil, ki je do danes vodil 1116 tekem na klopi Folkestona. V času, ko je bil Cugley trener, je klub štirikrat napredoval v višjo ligo. "Trudimo se, da bi igrali kot Arsenal, pa čeprav sem navijač Spursov. Igramo napadalen nogomet in v tej sezoni smo dosegli že več kot 100 zadetkov," je še dejal Neil.

Članki iz rubrike