Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2018 13:27:37
Deli članek:

Nekdanji angleški zvezdnik IAN WRIGHT je ostal brez vseh lovorik, razlog pa BIZAREN, da bolj ne bi mogel biti

Reuters

Legenda Arsenala in angleške reprezentance Ian Wright je zaradi bizarnega razloga ostal brez svojih lovorik in nogometnih spominov.

Nekdanja žena Deborah je imela zakupljeno skladišče v Orlandu na Floridi, v njem pa med drugim hranila tudi približno 500 kosov spominov in dragocenosti iz Ianove nogometne kariere - lovorike, priznanja, drese ... itd. Potem pa so se vsi ti predmeti nenadoma znašli naprodaj na spletu. Zlati čevelj za skoraj 7000 evrov, spominska knjiga 'This is your life' za 5700 evrov, za vsak podpisan dres 570 evrov ... itd.


Kako se je lahko to zgodilo? Povsem enostavno. Deborah je pozabila plačati najemnino za skladišče, anonimni kupec, ki ga je odkupil, pa je postal lastnik tudi imetja v njem. Ocenjuje se, da je vrednost kolekcije, ki jo zdaj novi lastnik po kosih prodaja preko spleta, približno 8 milijonov evrov.


"Žalostno je, ko pride do takšneg konca. Ko iščeš svoje stvari, potem izveš, da so v nekem skladišču v ZDA, naposled pa si šokiran, ker jih nekdo prodaja po spletu," je skrušeno dejal danes 54-letni Ian.

Nekdanji napadalec je za Arsenal nastopal med letoma 1991 in 1998 in v tem času dosegal 128 zadetkov. V dresu angleške izbrane vrste je nastopil 33-krat, devetkrat pa je zatresel mrežo tekmecev.