pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 27.04.2018 08:53:54

So navijači Arsenala navdušeno spremljali SVOJEGA BODOČEGA LJUBLJENCA? Spet je bil NAJBOLJŠI, VELIČASTNI JAN OBLAK! (video)

Reuters
Prvo srečanje polfinala lige Europa med Arsenalom in Atleticom se je končalo z rezultatom 1:1. Prvo ime dvoboja pa je bil NEVERJETNI Jan Oblak.

Slovenski čuvaj mreže je bil resnično izjemen, s svojimi posredovanji je v obup spravljal nasprotne nogometaše in navijače. Gostje so že v deseti minuti ostali brez izključenega Šimeta Vrsaljka, Hrvat je namreč v tako kratkem času prejel dva rumena kartona in moral z igrišča. Ob tem je bil izključen tudi trener gostov Diego Simeone.

Topničarji so znali izkoristiti številčno prednost in si priigrali kopico priložnosti, iz katerih bi si morali priigrati prednost pred povratanim obračunom. A to se ni zgodilo, glavni 'krivec' pa je bil seveda Jan Oblak, ki je s svojimi obrambami še enkrat več dokazal, da je najboljši na svetu.

Oblak
Reuters
Po izjemnih strelih Dannyja Welbecka, Alexandra Lacazetta in Aarona Ramseyja so domačini že slavili zadetek, vendar je Oblak v zadnjem trenutku z mačjim refleksom žogi preprečil, da bi šla v mrežo, in bil najboljši posameznik dvoboja.

"Od prve minute je bilo težko, smo pa zabili zelo pomemben gol in z remijem gremo dvignjenih glav v Madrid. To je za nas dober rezultat," je po srečanju povedal Oblak, ki je soigralčevo izključitev pokomentiral z naslednjimi besedami: "To je sodniška odločitev, od zadaj niti nisem dobro videl, kaj se je zgodilo, a takšne stvari se dogajajo. To je nogomet, pred nami je še 90 minut, smo trpeli, toda tudi to smo uspešno prestali."

O tekmi pa je dodal: "Dali smo vse od sebe, kar je bilo dovolj za zadetek, tudi dobili smo samo enega in s tem smo lahko zadovoljni."

Na drugi strani pa so bili Londončani navdušeni nad slovensko hobotnico in so že začeli 'sanjati' o tem, da bo to novi ljubljenec Arsenalovih navijačev. V Oblaku namreč vidijo idealnega naslednika legendarnega Petra Čecha, ki bo letos dopolnil 36 let. Zavedajo se, da Škofjeločan ne bo poceni, saj ima pogodbo z Atleticom do leta 2021, toda zanj so pripravljeni zelo globoko seči v žep. Toda ni vse odvisno od njih, pravzaprav so se postavili v čakalno vrsto, saj si nekdanjega vratarja Olimpije želi 'pol Evrope'.

Članki iz rubrike