sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 19.04.2018 10:02:00

Roman Abramovič se je ODLOČIL: ON bo trener CHELSEAJA!

Roman Abramovič
Reuters
Antoniu Conteju so očitno šteti dnevi v Chelseaju.

Modri so v prejšnji sezoni osvojili naslov angleškega prvaka, toda v tej se niso niti približali svojim visokoletečim ciljem. Ceno za to bo po vsej verjetnosti plačal trener Antonio Conte.

Italijan bi poleti lahko postal bivši, čeprav se je nekaj časa govorilo tudi o tem, da ga lastnik Roman Abramovič ne namerava odpustiti, saj bi mu zaradi tega moral odšteti veliko denarja.

conte
Antonio Conte
Reuters
Ampak angleški Daily Mail poroča, da so se stvari v zadnjem času občutno spremenile. Abramovič je skupaj s sodelavci že naredil seznam z imeni strokovnjakov, ki bi jim zaupal vodenje svojega kluba. Med njimi zelo visoko kotirata nekdanji strateg Barcelone Luis Enrique in bivši trener dortmundske Borussie Thomas Tuchel.

Toda po navedbah virov priznanega angleškega medija prvo mesto na seznamu pripada nekomu tretjemu. Ruski mogotec naj bi novega trenerja spet poiskal v Italiji, všeč mu je šef stroke pri Napoliju, 59-letni Maurizio Sarri.

Tudi slednji je že izrazil željo, da bi po koncu sezone zapustil domovino in nov izziv poiskal nekje drugje. Toda ne bo šlo kar tako, Sarri ima namreč v pogodbi z Napolijem, ki velja do konca junija 2020, zapisano odškodnino. Ta pa znaša nič manj kot osem milijonov evrov.

Dejstvo je, da Neapeljčani zaradi Sarrijeve želje po odhodu že iščejo njegovega naslednika, tako da pod Vezuvom nekako pričakujejo, da bo Chelsea posel speljal do konca.

maurizio-sarri
vszi

Članki iz rubrike