sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 19.04.2018 08:42:30

REAL MADRID, KAJ SI STORIL!? Španci enotni: To je bila VELIKANSKA napaka Zinedina Zidana in ostalih! Tu je dokaz! (video)

Reuters
Je Real Madrid zares storil napako, ki jo bo še dolgo obžaloval?

Včeraj sta se na tekmi španskega prvenstva pomerila Real Madrid in Athletic iz Bilbaa. Na vratih slednjega je stal nesojeni vratar Reala Kepa Arrizabalaga. Spomnimo, eden največjih vratarskih talentov je pozimi že opravil zdravniške preglede pri Realu, ki bi ga lahko odkupil za smešnih 20 milijonov evrov, toda na koncu je prestop padel v vodo, Kepa pa je podpisal novo pogodbo z Athleticom, ki je odkupno klavzulo svojemu vratarju 'navil' na 80 milijonov evrov. 

In prav Kepa je bil včeraj z naskokom najboljši posameznik na igrišču in je uspel svojemu moštvu priigrati remi (tekma se je končala z 1:1), kar je seveda sprožilo številne odzive. Španski mediji so si enotni, da je Real naredil velikansko napako, ko Kepe pozimi ni pripeljal v svoje vrste, o vsem skupaj se je razpisala tudi Marca, na vprašanje, ali obžaluje odločitev, da se ni okrepil z vratarjem Athletica pa je moral odgovarjati tudi Zinedine Zidane. 

kepa athletic bilbao
Profimedia
"Ali obžalujem to odločitev? Zame ta dilema ne obstaja. Sprejel sem takšno odločitev in pika. Na sredini sezone pač nisem želel delati sprememb. Je pa Kepa zelo dober vratar," je odgovoril Zidane, pri Marci pa so zapisali, da se bo Real prej ali slej vrnil po fantastičnega 23-letnika. In dodali, da bo moral v prihodnosti zanj plačati precej več, cena bi lahko dosegla tudi 100 milijonov evrov ... 


Fenomenalno predstavo čuvaja mreže Athletica si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.

Članki iz rubrike