900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 17.04.2018 17:08:56

PRVA IGRALSKA POTEZA po koncu suspenza! Zahović TAKOLE nagradil VSTAJENJE ODPISANEGA!

Drago Wernig
Že pred koncem sezone je Maribor povlekel potezo glede igralskega mozaika v naslednjih sezonah.

Pogodbo je namreč s 14-kratnimi prvaki podaljšal Amir Dervišević. Z vijoličastimi je podpisal dveletno pogodbo, ki ga bo v Ljudskem vrtu zadržala do poletja 2020.

Lahko bi rekli, da si je visokorasli Ljubljančan predvsem s prikazanim v zadnjem obdobju prislužil novo pogodbo. Predvsem v Kranju ter Novi Gorici je bil zelo zanesljiv na mestu, ki ga je prevzel od prišleka iz Olimpije Alexandruja Cretuja

"Lepi trenutki se zdaj kar vrstijo, razlogov za zadovoljstvo ne manjka. Smo v zmagoviti seriji, veliko mi pomeni, da sem pridobil trenerjevo zaupanje in pokazal, da še zmeraj lahko igram, pomagam moštvu. Vesel pa sem tudi odločitve vodstva kluba s ponujeno novo pogodbo, kar je še dodaten motiv za nadaljnje delo. Liga prvakov, evropske tekme, trofeje, toliko tega sem že doživel tukaj in želim si, da bi ob nadaljevanju sodelovanja skupaj prišli do novih uspehov," je za uradno spletno stran Maribora dejal 25-letnik, ki bi mu po letošnji sezoni potekla pogodba z vijoličastimi. 

dervisevic dw
Drago Wernig - TAKA

"Smo v pozitivnem obdobju in se že veselimo naslednje tekme. Kakovost ekipe je prišla do izraza na najboljši način, energija je prava, smo v dobri formi, v naletu. Delamo vse z namenom, da naslov prvaka ostane v Mariboru. Zavedamo se, da je vsaka tekma zgodba zase in se ne smemo ustaviti. Gremo naprej, z razmišljanjem le o Aluminiju in željo po novi zmagi," je še za nkmaribor.com dejal Dervišević, ki je bil še nedolgo tega povsem odpisan pri drugouvrščenemu moštvu prve lige, zdaj pa si je izboril mesto v prvi enajsterici.

Članki iz rubrike