Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2018 12:20:09
Deli članek:

Tega ni pričakoval NIHČE: Posledice BUFFONOVIH obtožb na račun sodnika so šokantne in nepredstavljive!

Posledice izpada Gianluigija Buffona ni občutil zgolj sodnik, ki je delil pravico na tekmi Real - Juventus.

Tekma, okoli katere se še kar naprej govori. Real Madrid je sredi tedna iz četrtfinala lige prvakov izločil Juventus, številni pa so mnenja, da je bila enajstmetrovka, ki jo je v izdihljajih tekme v korist Reala dosodil Britanec Michael Oliver, zelo sporna. Cristiano Ronaldo "darila" ni izpustil iz rok, strel z bele točke neubranljivo izvedel, slavje domačih se je lahko začelo.

Zaradi tega je že med tekmo živce popolnoma izgubil vratar Juventusa Gianluigi Buffon, ki je moral tik pred koncem dvoboja zaradi rdečega kartona v slačilnico, precej gnojnice na račun glavnega delivca pravice pa je izlil tudi po tekmi. Novinarjem je dejal, da si česa takšnega en bi smel privoščiti in da ima namesto srca kanto za smeti, Britancu pa se nima nobenega namena opravičiti.

S svojim nastopom po tekmi pa so se nad sodnika zgrnili črni oblaki, še več, z grožnjami se mora soočati tudi žena angleškega delivca pravice. Dobila je številna sporočila, neznanci so njeno številko mobilnega telefona objavili na twitterju, grozijo ji številni. Zaradi groženj je morala poiskati tudi pomoč pri policiji, številko mobilnega telefona pa je že zamenjala.

"Kup dreka. Če bo tvoj mož prišel v Italijo, mu bomo polomili noge", "Ku*ba", "Tvoj mož je globoko zabredel. Oba bosta morala plačati. Kar bom storil, bo tvojemu neumnemu možu dalo lekcijo, ki je nikoli ne bo pozabil" in "Tvoj mož se je prodal. Koliko vama je Florentino Perez plačal?" je le nekaj groženj, ki jih je dobila žena britanskega sodnika.