Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.04.2018 18:09:03
Deli članek:

RAMOS NE BO KAZNOVAN!? Šokiralo vas bo, kako bo Real dokazal, da NI STAL OB IGRIŠČU!?

profimedia

Sergiu Ramosu grozi dodatna tekma prepovedi, vendar pa...

Kot verjetno veste, se je branilec madridskega Reala znašel v težavah, saj je kot igralec s prepovedjo nastopa na sredinem srečanju z Juventusom v dramatičnih zadnjih minutah prišel s tribune ob igrišče. Prevladuje prepričanje, da so odgovorne osebe to opazile, da se bo Španec znašel v poročilu s tekme in da ga bo Uefa suspendirala za prvo polfinalno tekmo.
Vendar pa je Real prepričan, da jo bo Ramos odnesel brez kazni, v ta namen pa so Madridčani že pripravili obrambo. In to kakšno! Po pravilih Uefe se kaznovani igralec ne sme nahajati na odprtem (torej izven tunela) in na "pitch level", kar v angleščini pomeni na ravni igrišča. Ramos je bil vidno ziven tunela, vendar pa je stadion Santiago Bernabeu v nečem poseben.
Po tunelu človek namreč na igrišče pride po dveh stopnicah, torej je samo igrišče za dve stopnici višje od vsega, kar je okoli njega. To pa sta stopnici, ki ju Ramos nikoli ni prestopil. Real je prepričan, da se zatorej zvezdnik nikoli ni nahajal na "pitch level", torej na ravni igrišča in da ga Uefa zaradi te pomanjkljivosti v njenem pravilniku ne more kaznovati.