mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
15 12.04.2018 00:36:54

BESEDE, KI TRESEJO SVET! Veliki Buffon o sodniku in penalu, kot še NIHČE NIKOLI O NIČEMER!

Potolčena in izključena legenda si je dala duška do konca in naprej.

Ni zdržal. Sodniku Michaelu Oliverju je izrekel marsikaj, potem ko je v 93. minuti povratne tekme četrtfinala lige prvakov dosodil sporno enajstmetrovko za Reala in odločil dvoboj. Kot gotovo veste, je Real v Torinu zmagal 3:0, Juventus je v Madridu vodil 3:0 in bili smo nekaj sekund oddaljeni od podaljškov. Oliver je enajstmetrovko dosodil zarado posredovanja Mehdia Benatie nad Lucasom Vazquezom, Cristiano Ronaldo je zadel za zmago, Buffon pa je brez zadržkov povedal, kaj si o vsem skupaj misli.

Pravzaprav še več kot brez zadržkov, tako resnično ni govoril še nikoli nihče. "Zagotovo je šlo za dvomljivo akcijo," je priznal Buffon, a nadaljeval.: "Toda pravi sodnik na tak način ne uniči sanj ekipe, ki je v 93 minutah dala od sebe vse in še več. Želel sem sam odločiti o svoji usodi; tako ali drugače. Kdor je človek, ne more zapiskati v tako dvomljivi situaciji po taki tekmi. Lahko zapiska samo, če ima namesto srca kanto smeti. Če nima osebnosti za soditi na taki ravni, naj se usede na tribuno, grizlja čips in gleda tiste, ki zmorejo."

Buffon je nadaljeval: "Če si človek, tega ne narediš. Take stvari delajo živali, ne ljudje. Ta sodnik ima toliko čustev kot kanta smeti. Moral bi razumeti katastrofo, ki jo je naredil. Poglejte, Real je močnejši in boljši od nas, zasluženo je v polfinalu, morda bo postal evropski prvak in zame je bila čast igrati proti temu klubu. Toda ta večer smo si zaslužili z njim odigrati podaljške. Ni prav, da smo izpadli tako," je zaključil največji med največjimi in seveda razdelil javnost. Nekateri jočejo z njim, drugi ga obsojajo, da igra na čustva, namesto da bi govoril o dejstvih. odločite se sami.    

Značke: buffon, juventus, real, sodnik

Članki iz rubrike