Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.04.2018 10:15:02
Deli članek:

GROZA! Novinar oponašal Ronaldove škarjice in si PRELOMIL NOGO v neposrednem prenosu! (video)

vszi

Iz Argentine prihaja neverjetna zgodba in neverjeten posnetek.

Škarjice Cristiana Ronalda, s katerimi je pretekli teden pokopal Juventus, so povsem obnorele svet. Mediji so jih prikazali na vse mogoče načine, najdlje pa je želel iti novinar argentinske televizijske oddaje El Doce z imenom Manuel Sanchez, ki je gledalcem želel prikazati, kako težko je izvesti tak strel. Zadeve se je lotil s snemalcem, asistentom, v obleki in z blazino, zadeva pa se je končala povsem drugače, kot si je zamislil.

Namesto izvedenih škarjic je v neposredni prenos šel poskus, ki se je končal povsem drugače. Žogo je že tako ali tako zadel slabo, pri tem pa je tako zelo nesrečno doskočil na levico, da je s celotno težo preostanka telesa pristal na tej nesrečni nogi in prelomil kost nad gležnjem. Obležal je v bolečinah, prepeljali so ga v bolnišnico, kjer so mu zapleten zlom oskrbeli in mu nadeli mavčno oblogo. Okreval bo dva meseca, morda bo lahko vodil oddajo, zagotovo pa ne bo več poskušal škarjic.

Posnetek resnično neverjetne oddaje in resnično neverjetnega dogodka si lahko ogledate spodaj. Je pa precej nazoren in se mu lahko odpoveste, če ne prenesete pogleda na bolečino.