asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
0 05.04.2018 10:22:36

'NORI' BELGIJEC: Odziv Kevina De Bruyneja po NAPADU LIVERPOOLOVIH NAVIJAČEV vas bo ŠOKIRAL! (video)

vszi
Pred sinočnjo tekmo lige prvakov se je zgodil hud incident, ko so navijači Liverpoola napadli avtobus, ki je na stadion Anfield pripeljal nogometaše Cityja.

Srečanje se je končalo z zmago Redsev, ki so presenetljivo slavili kar s 3:0, in marsikdo se je vprašal, ali je bil za slabo predstavo gostujočega moštva kriv prav napad navijačev.

Verjetno je odgovor negativen. No, ja, zagotovo je negativen, če poslušate, kaj je povedal član gostujoče ekipe Kevin De Bruyne. "Vse je bilo v redu. Prav nič nimam proti, da navijači to počnejo," je z mirnim glasom prisotne osupnil belgijski reprezentant.

"To se mi je dogajalo že prej, v prejšnjih klubih. Mislim, da je kar prijeten občutek," je še enkrat šokiral De Bruyne, nato pa dodal: "Toda, kdo sem jaz, da govorim o tem? Meni je v redu, dokler ni nihče poškodovan. In ne, to ni vplivalo na igralce. Dokler je lahko nadzirate nasilje, ni s tem nič narobe."

kevin de bruyne manchester city
Reuters
Liverpool se je zaradi dejanja svojih navijačev tekemcem seveda opravičil. "Iskreno se opravičujemo Pepu Guardioli, njegovim igralcem, sodelavcem in uradnikom, ki so bili vpleteni v incident. Početje nekaterih posameznikov je povsem nesprejemljivo in klub bo z odgovornimi sodeloval, da identificirajo odgovorne. Prioriteta je, da se zberejo dokazi in da Manchester Cityju nudimo potrebno podporo."

Članki iz rubrike