Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.03.2018 12:25:00
Deli članek:

Ezekiel Henty, ti barabin! Nekdanji zvezdnik Olimpije jih je zaradi NEŠPORTNE POTEZE dobil po glavi, počival bo ... (video)

vszi

Nigerijski napadalec v težavah.

Pri madžarskem klubu Puskas Akademia si kruh služita tako Denis Klinar kot tudi Dejan Trajkovski, njun soigralec pa je tudi Ezekiel Henty. Nekdanjega zvezdnika Olimpije je Videoton tja posodil za pol leta, toda navijači kluba, ki nosi ime največje madžarske legende vseh časov, za zdaj še niso kaj prida uživali v njegovih predstavah. In še nekaj časa ne bodo. Henty je bil namreč zdaj kaznovan, in sicer zaradi sila nešportne poteze, s katero je postregel pred dnevi.

Henty je na gostovanju pri Ferencvarosu nalašč pohodil nogometaša nasprotne ekipe Georga Lovrencsicsa, čeprav sodniki njegove poteze niso opazili, pa je bil naknadno proti njemu vseeno sprožen disciplinski postopek. Afričana so namreč ujele televizijske kamere, na podlagi posnetka pa so odgovorni Hentyja zdaj kaznovali z dvema tekmama neigranja. Ker je bil na obračunu s Ferencvarosom kasneje dejansko izključen, a zaradi nečesa drugega, bo skupno gledano počival na treh tekmah. In za njegov klub je to zelo slaba novica, sploh če vemo, da se krčevito bori za obstanek med elito ...