Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.03.2018 12:07:38
Deli članek:

Ousmane Dembele se dogovarja ZA BARCELONINIM HRBTOM?!

twitter

Lansko poletje je bilo zelo vroče v pisarnah Barcelone.

Neymarjev odhod je šokiral mnoge, tudi klubske veljake, ki so nato mrzlično izskali njegovo zamenjavo. Našli so jo v Ousmaneju Dembeleju, za katerega so Borussii Dortmund plačali 110 milijonov evrov. To je celo druga najvišja odškodnina, ki jo je klub v soji zgodovini plačal za kakšnega nogometaša. Dražji je bil samo Philippe Coutinho (120 milijonov evrov).

Toda Dembele se je kmalu po prihodu poškodoval in je še svetlobna leta daleč od tega, da bi upravičil vložena sredstva. V 14 nastopih je zabil samo en gol in nikakor nima zagotovljenega mesta v udarni enajsterici.

Iz Španije že nekaj časa prihajajo informacije, da bi Dembele lahko že po enem letu zapustil Camp Nou, torej kar štiri leta pred iztekom pogodbe.

Govorice cel pravijo, da Dembele kar sam - za Barcinim hrbtom - nagovarja enega od premierligaških klubov, naj odkupi njegovo pogodbo. Spet druge govorice, ki naj bi prišle iz virov blizu kluba, vse skupaj zanikajo. Toda kjer je dim, je tudi ogenj. Navijači Arsenala pa so že navdušeni, da se 20-letnega Francoza omenja v povezavi z njihovim klubom.