aleksander ceferin Odkrito.si

S kom dopustuje Aleksander Čeferin?

ŽENSKA Svet24.si

Z vsakdanjimi zelišči v boj s slabim zadahom

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

danijel subasić Svet24.si

Za slovo se je odločil še eden od ognjenih ...

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

Tanja Ribič Njena.si

Tanjo Ribič na morju ujel zgoraj brez

ue
ue
1 13.03.2018 13:03:10

Skrivaj posnel trenerja na plaži, zdaj pa zato moral oditi iz kluba? (video)

V Srbiji se precej govori o odhodu nogometaša iz tamkajšnjega prvoligaša.

Đorđe Lazić je odšel iz Mladosti Lučani, ker ni dobil priložnosti za igro. Kar ne bi bilo nič nenavadnega, če se naj ne bi za neigranjem skrival precej nenavaden razlog. V Srbiji namreč namigujejo, da trener Neško Milovanović nalašč Lazića ni pošiljal na igrišče, za vse pa je bila kriva zamera.

Med zimskimi pripravami v turški Antalyi je Lazić posnel video, v katerem se Milovanović usede na ležalnik na plaži, ki pod težo njegovega telesa poči. Posnetek naj bi močno razkuril trenerja, ki naj bi igralca želel že iz Turčije nagnati domov.

Takrat naj bi se vse skupaj toliko pomirilo, da je Lazić ostal, toda posledice svojega "greha" naj bi občutil pozneje na tekmah. Milovanović ga je namreč redno puščal na klopi, mu govoril naj se ogreva in mu le vsake toliko namenil nekaj minut. Nogometašu naj bi prekipelo in je odšel iz kluba, trener pa je vse skupaj mirno komentiral: "Jaz sem trener in odločam, kdo bo igral. Vsi, ki ne igrajo, so nezadovoljni. To, da se igralec ogreva vso tekmo, pa je pri meni stalna praksa. Tisti video iz Antalye pa mi je celo simpatičen."

Značke: mladost, lazić

Članki iz rubrike