Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.03.2018 16:54:22
Deli članek:

Se pariška pravljica bliža BRIDKEMU KONCU: Dovolj imam, POLETI GREM!

Reuters

Po neslavnem izpadu PSG-ja iz lige prvakov je videti, kot da se bo klub razpadel na prafaktorje.

Neymar je bil prvi, ki je kljub ogromnim količinam denarja, ki ga je dobil od PSG-ja, klubu obrnil hrbet. Zdaj naj bi celo prosil Barcelono, da ga vrne na Camp Nou.

Toda ni edini, ki se v francoski prestolnici ne počuti dobro. Podobno je tudi z Marcom Verrattijem, italijanski vezist si prav tako želi zapustiti vrste PSG-ja. A tudi tu zgodba še ni končana.

Še en zvezdnik je dvignil nos, a iz povsem drugačnega razloga kot njegova soigralca. Pri francoskem Le Parisienu so objavili novico, da je Edinson Cavani prav tako tik pred tem, da bi zapustil klub. Toda v njegovem primeru gre za to, da je za slabo voljo krivo izključno dejstvo, da ga odgovorni ne cenijo v tolikšni meri, kot bi si zaslužil.

Tako je vse od poletja, ko se je PSG-ju pridružil Neymar. Zato si Urugvajec obupano želi poleti zapustiti Pariz.

Sodu je dno izbilo dogajanje v zadnjem srečanju z Realom, v katerem je bilo premalo sodelovanja med igralci v napadu. Očitno so odnosi med igralci v slačilnici dosegli dno, zato je Cavaniju vsega dovolj.

Pri PSG-ju naj bi 31-letnemu napadalcu celo ustregli in mu poleti pustili, da si najde novega delodajalca. Toda ta bo moral na račun pariškega kluba odšteti 60 milijonov evrov. Novica je že zaintrigirala nekaj španskih klubov, prav tako pa bi si ga v svojih vrstah zelo radi videli tudi pri Manchester Unitedu in Chelseaju.

Cavani je v PSG prišel poleti 2013 iz Napolija, ki je zanj dobil 64,5 milijona evrov. Urugvajec je v dresu pariškega velikana odigral 236 tekem, pri čemer je zabil 163 golov in prispeval še 29 podaj.