Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.03.2018 14:02:05
Deli članek:

ŠOK VSEH ŠOKOV! Ko ste mislili, da je bila smrt Astorija nesrečno naključje, se je danes zgodilo TOLE!

Profimedia

Kot da ne bi bila nenadna smrt kapetana Fiorentine Davida Astorija že sama po sebi dovolj velik šok, so današnje novice udarile še bolj neposredno.

Po poročanju italijanskih medijev je današnja avtopsija primer zapeljala v povsem drugo smer in nič ni več tako, kot je bilo videti včeraj. Obstaja namreč utemeljen sum, da nogometaš ni umrl naravne smrti. Državni tožilec iz Vidma Antonio De Nicolo je na današnji novinarski konferenci dejal, da je odprta preiskava proti nepoznanemu povzročitelju krivdne smrti. "Po dolžnosti moramo raziskati, ali je njegova smrt posledica tragičnega slučaja ali se je vendarle nekaj zgodilo," je dejal De Nicolo.

Potem ko so Astorija pred tekmo Fiorentine v gosteh pri Udineseju našli mrtvega v hotelski sobi v Vidmu, so prišle na površje različne teorije – umrl naj bi v spanju, za njegovo smrt naj bi bil usoden srčni infarkt, morda celo možganska krvavitev. In zdaj še sum na kriminalno dejanje.

"Nenavadno je, da profesionalni športnik na vrhuncu svojih moči umre na takšen način. Nič ni kazalo na to, da bi imel težave s srcem," je še pripomnil državni tožilec.

Spomnimo, Astori je bil prejšnjo noč buden do 23. ure, s soigralcem Marcom Sportiellom je igral Playstation. Ker je Astori pri kolegu pozabil copate, sta si po mobilnem telefonu na to temo izmenjala sporočili.

Nogometaša so našli mrtvega zjutraj, potem ko so morali nasilno vstopiti v njegovo sobo. Delno je bil prekrit s plahto. Takrat naj bi bil mrtev že več ur.