joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
0 03.03.2018 12:58:58

PREKINJEN molk: Kaj se dogaja s PAULOM POGBAJEM?

V zadnjem času je nogometni svet veliko poslušal o sporu med Josejem Mourinhem in Paulom Pogbajem.

Na Old Traffordu se ubadajo s težavami, ki jih povzroča nesoglasje med trenerjem in prvim zvezdnikom kluba. Pojavljale so se celo govorice, da bo francoski vezist poleti odšel iz kluba, kot njegova naslednja destinacija pa se je največkrat omenjal madridski Real, ki je zanj pripravljen odšteti dobrih sto milijonov evrov.

Zdaj pa se je nogometašev zastopnik Mino Raiola odločil prekiniti molk in javnost obvestiti, kaj se dejansko dogaja v Manchester Unitedu. "Nikogar ne bom odpeljal nikamor, saj nisem taksist, ne pilot letala," je za Rai Sport povedal kontroverzni Raiola.



"Če stvari ne bi bile take kot bi morale biti, bi seveda opravil svoje delo, to pa je, da bi našel primerno rešitev tako za klub kot za igralca. Prav nobene 'vojne' z Mourinhem ni. Paul hoče zmagovati z Manchester Unitedom," je razložil Raiola.

V prejšnjem mesecu je bilo mogoče zaslediti, da si želi eden bolj znanih nogometnih agentov v Manchester United odpeljati Maura Icardija. In to kljub dejstvu, da omenjeni napadalec sploh ni njegov klient! "Gre za zelo zanimivega igralca, toda nikoli nisem imel konkretnejšega stika z njim oziroma z njegovo ženo Wando Naro. Skušal sem se pogovoriti z njim in mu povedati, da te govorice ne prihajajo od mene. Njegova zastopnica je Wanda in to moram spoštovati," je Raiola pojasnjeval nastalo situacijo, a se tu ni ustavil, na plan je potegnil še ene govorice: "Povezovali so me še s Paulom Dybalo, a tudi z njim nisem imel nobenega stika. Pri Interju in Juventusu so lahko mirni, nihče ne gre nikamor."

Članki iz rubrike