Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

horoskop Svet24.si

Različni astrološki znaki, različne poti do ...

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

masterchef-finale-2024 Njena.si

Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

nu
nu
0 28.02.2018 16:04:01

NEVERJETNO NAKLJUČJE ali pa je KARMA RES PRASICA ... Poglejte zgodovino Neymarjevih prigod na prav poseben dan

Neymar bo zaradi poškodbe izpustil povratno tekmo osmine finala lige prvakov z madridskim Realom, ne pa tudi rojstnega dne svoje sestre Rafaelle Beckran.

Brazilec bo zaradi zviga gležnja in zloma kosti v stopalu odsoten mesec ali dva, morda pa celo več. Razlag je veliko - odvisno pač, kdo jo poda. V vsakem primeru pa Neymarja ne bo v torek zvečer na Parku princev, ko bo njegov PSG skušal nadoknaditi zaostanek iz prve tekme v Madridu (3:1).

Pri tem je najbolj zanimivo to, da bo Neymar lahko odpotoval v domovino in sestro Rafaello počastil s svojo prisotnostjo na zabavi za njen 22. rojstni dan. Predvsem pa je, ne le zanimivo, ampak tudi bizarno dejstvo, da se Neymarju v zadnjih štirih letih vselej izide, da lahko v tem obdobju leta odide v Brazilijo.

Rafaella Beckran neymar


Da sta s sestro izjemno povezana, ni skrivnost, navsezadnje tetovaža njene podobe krasi nogometaševo desno roko. V sezonah 2014/15 in 2015/16 je bil v dneh okoli sestrinega rojstnega dne Neymar suspendiran, lani in letos je poškodovan. Vselej pa se je lahko za nekaj dni odtrgal od nogometa in obiskal sestro na njen najbolj poseben dan.

Vprašanje je le, ali ni odsotnost na torkovi tekmi vseh tekem (PSG - Real) vendarle prevelika cena za rojstnodnevno zabavo sestre. Ali drugače: če se je v zadnjih treh letih Neymar brezskrbno zabaval, bi tokrat med srebranjem šampanjca vendarle moral imeti cmok v grlu.

Karma je 'prasica'.

Članki iz rubrike