Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 27.02.2018 21:35:31

Solze malega navijača Arsenala obkrožile SVET! Legenda Uniteda topničarje ostro napadla, nogometaš Arsenala pa objokanemu navijaču namenil ISKRENO OBLJUBO! (FOTO+VIDEO)

vszi
Solze navijača so se dotaknile tudi ekipe Arsenala.

Topničarji so svoje privržence še enkrat več razočarali, ko so izgubili finale angleškega ligaškega pokala proti Manchester Cityju z 0:3. Najbolje so to ponazorile solze enega izmed mlajših pristašev Arsenala, o katerih se je v naslednjih dneh veliko govorilo.

"Poglejte Ramseyja kako se sprehaja, sramota, ko potem vidite fanta, kako joka. To ste izzvali vi, ki se samo sprehajate po igrišču", je med prenosom tekme dejal strokovni komentator Gary Neville, sicer legenda Manchester Uniteda.

No, tega pa so se Arsenalovi nogometaši očitno zavedali, kajti v naslednjih dneh je sledil odziv enega izmed njih na socialnih omrežjih. In kakšen odziv je to bil! "Poslušaj, tvoje solze so zelo dragocene za vse nas. Zaradi tebe in vseh navijačev obljubljam, da se bomo borili, da vam vrnemo nasmeh na lice," je napisal Mohammed Elneny. Mali navijač ga bo gotovo držal za besedo.

Značke: elneny, arsenal, navijač

Članki iz rubrike