thai-teacher Svet24.si

Tajska učiteljica med poučevanjem na internet ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
1 26.02.2018 12:08:23

BOJI SE SOIGRALCA: Neymar se želi znebiti še enega zvezdnika!

Reuters
V zvezi z Neymarjem je bilo povedanega že marsikaj, največkrat se je omenjalo to, da se v Parizu ne počuti ravno najbolje in da želi čim prej zaupustiti francosko prestolnico.

Že od vsega začetka je na 'bojni nogi' z dozdajšnjim prvim igralcem pariške zasedbe Edinsonom Cavanijem, v katerem vidi velikega tekmeca. Kot vse kaže, bo prav Urugvajec tisti, ki bo moral prvi zapustiti klub. To naj bi se zgodilo poleti.

Zdaj pa je iz Španije prišla še ena zanimiva informacija, ki jo je objavil tamkajšnji El Pais, in sicer, da je Neymar ljubosumen na še enega soigralca. V tem primeru gre za Kyliana Mbappeja. Brazilec bi se rad znebil tudi francoske najstniške senzacije, saj se boji, da bi mu prav Mbappe lahko prevzel primat in bi ga ogrozil v boju za zlato žogo.

neymar
Prav zaradi tega se je Neymar odločil, da Francozu ne bo več tako 'radodarno' podajal žoge, čeprav bi se fant znašel v boljšem položaju od njega. Nekaj podobnega naj bi počel tudi Neymarjev rojak in prijatelj Dani Alves.

Odgovorni pri PSG-ju so bojda zaskrbljeni zaradi trenutnih razmer v ekipi, toda zanimivo je, da so se postavili na Neymarjevo stran. Zato so že začeli razmišljati o tem, da bi Mbappeja prodali Barceloni. Oziroma, da bi ga zamenjali s Philippejem Coutinhom, čeprav se je ta šele prejšnji mesec preselil na Camp Nou.

Situacijo spremljajo tudi pri Manchester Cityju, saj želi Pep Guardiola Mbappeja videti v svoji ekipi. V preteklosti ga je že skušal podpisati, vendar je takrat PSG ponudil občutno več denarja, tako da je Mbappe naposled končal v Parizu.

Članki iz rubrike