Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 25.02.2018 21:10:23

Pri PSG-ju so izbrali: Našli zamenjavo za zvezdnika, ki pa jih bo DRAGO STALA!

Reuters
V francoskem velikanu se dogaja marsikaj.

Že nekaj časa je jasno, da je odnos med največjima zvezdnikoma kluba Neymarjem in Edinsonom Cavanijem zelo hladen. Kot vse kaže bo v poletnem prestopnem roku Urugvajec zapustil francosko prestolnico in si našel novega delodajalca.

V Parizu pa se že pripravljajo na njegov odhod, še več, po informacijah, ki prihajajo od tam, naj bi že našli zamenjavo zanj. Francoski velikan naj bi se vključil v dirko za podpis pogodbe z Maurom Icardijem.

Kapetan Interja je z 18 zadetki trenutno drugi strelec serie A, pri PSG-ju pa so zanj pripravljenu odšteti 110 milijonov evrov. Ob tem bi fantu dali 40 milijonov evrov, kolikor bi bil vredna petletna pogodba.

936-17-icardi3 re
Reuters
Pri italijanskem časniku Corriere dello Sport pa pravijo, da je ta ponudba slabša od tiste, ki jo imajo za Argentinca pripravljeni Madridčani. Slednji ponujajo pet milijonov več, ob tem pa še določen odsotek od trženja nogometaševega imena.

Odgovorni v Interju naj bi počasi že izgubljali živce z igralcem, to pa predvsem zaradi njegove žene in zastopnice Wande Nare, ki za svojega moža od kluba zahteva boljšo pogodbo. Zato naj bi bili črno-modri poleti celo pripravljeni igralca prodati.

Wanda Nara pa je s svojo izjavo poskrbela, da se je okoli Icardija dvignilo še več prahu, ko je kot iz topa izstrelila, da je Icardi vreden najmanj 200 milijonov evrov! "Mislim, da bi v pogodbi morali zvišati njegovo odkupno klavzulo, ki trenutno znaša 110 milijonov evrov, saj gre za vrhunskega nogometaša, ki si zasluži klavzulo kot jo imajo ostali vrhunski igralci. Toda razloga za zaskrbljenost vseeno ni, če se bo kateri klub odločil aktivirati njegovo klavzulo, bo Mauro tisti, ki se bo odločil," je dejala.

Icarci je v Interju od poletja 2013, ko je za 13 milijonov evorv prišel iz Sampdorie. Zanj je na 170 tekmah zabil 96 golov in prispeval še 23 podaj, gre pa za najbolje plačanega nogometaša v ekipi. Njegova letna plača znaša 4,5 milijona evrov, h katerim je potem potrebno prišteti še različne dodatke.

Članki iz rubrike