stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 20.02.2018 18:39:37

EPSKI NAPAD romunske legende na funkcionarja, ki 'krade' nogometaše slovenskim klubom: Ti si HUJŠI DIKTATOR kot general Ceausescu!

vszi
Nekoč bo morda zlata žoga, oni pa ... Gheorghe Hagi brez dlake na jeziku.

Za mnoge je eden najbolj prodornih italijanskih nogometnih funkcionarjev, da zna prepoznati talent, smo se že prepričali tudi v Sloveniji. Pantaleo Corvino je v preteklosti že "kradel" nogometaše slovenskim klubom, med drugim je nedolgo tega iz Maribora pripeljal Nina Kukovca, pred tem tudi Renata Simića, ki se je najprej kalil pri Olimpiji, nato vsega mesec dni še pri Domžalah. Toda zdaj je bil prav Corvino deležen skorajda neverjetnega napada nanj, in to ne s strani kogarkoli. Na športnega direktorja Fiorentine se je namreč spravil kar legendarni Gheorghe Hagi. Zanimivo, sin slednjega Ianis (19) si je kruh služil prav pri Firencah, toda njegov status je bil takšen, da se "Maradona s Karpatov" zdaj preprosto ni mogel zadržati.

"Direktorji Fiorentine so lagali tako meni kot tudi Ianisu. Prav tako so ga denarno kaznovali, ker je bil razočaran, ker ni igral. Corvino je tam alfa in omega, on počne vse in o vsem tudi odloča. Dejansko je še hujši diktator kot general Ceausescu. Vsi so želeli Ianisa videti igrati, saj je blestel v mladi ekipi, toda nikdar mu niso zares dovolili, da bi se razvil. Fiorentina je izgubila izjemnega nogometaša, ki bi lahko nekoč osvojil celo ligo prvakov," je Hagi brez ovinkarjenja dvignil svojega sina na piedestal. No, že prej ga je tudi odrešil Corvinovega objema, saj ga je namreč odpeljal v - svoj klub! Devetnajstletnik je namreč podpisal Viitorul Constantanto, v dresu slednje je Hagi mlajši na treh tekmah zabil dva gola ...

corvino
vszi

Članki iz rubrike