alen kobilica Odkrito.si

Alen Kobilica jo končno ima!

luka-mesec_bobo Svet24.si

"Jaz sem začel v garaži, Luka Mesec pa v ...

barbara vitez Svet24.si

Agonija staršev izginule najstnice Barbare

davčna blagajna, račun Svet24.si

Ste pripravljeni? Od petka bo vse drugače!

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

dvoček nebesno znamenje Njena.si

Zakaj so osebe, rojene v temu astro znaku, ...

Natalija Kolšek - 2 Njena.si

Natalija Kolšek pogrešana?

nu
nu
0 13.02.2018 11:32:27

Predsednik BENEVENTA navdušil: Pijan, ko je sprejel odločitev?!

Drago Wernig - TAKA
V zimskem prestopnem roku je Maribor zapustil Jean-Claude Billong, ki se je za 2,1 milijona evrov odškodnine odpravil v Benevento.

Pri zadnjeuvrščenem moštvu serie A so se odločili za kar nekaj sprememb v igralskem kadru, saj si želijo na vsak način zagotoviti obstanek v ligi. Med drugim je ekipo zapustil Vid Belec, ki je branil na trinajstih tekmah, slovenski čuvaj mreže je odšel na posodo k Sampdorii.

Kot smo omenili že v uvodu, se je Beneventu pridružil branilec Maribora Billong, poleg njega pa je pogodbo s klubom podpisal še njegov rojak s slovitim imenom. Gre za nekdanjega zvezdnika Arsenala in Manchester Cityja Bacaryja Sagnaja.

Štiriintridesetletnik je bil pol leta brez delodajalca, z italijanskim klubom pa se je dogovoril za sodelovanje do konca sezone. Seveda je bilo veliko presenečenje, da se je Sagna pridružil zadnjevurščenemu italijanskemu prvoligašu. Njegov predsednik Oreste Vigorito pa je navdušil z izjavo, kako je sploh prišel do tako zveneče okrepitve. "Kako sem prepričal Sagnaja, da se nam pridruži? Mogoče je bil takrat pijan!" je dejal prvi mož Beneventa.

Nato pa je dodal: "Pravzaprav sem se z njim pogovarjal, ko je bil na počitnicah v Neaplju. Mislim, da sem v njem prebudil željo, da se vrne in nadaljuje z uresničevanjem svojih sanj. Z nami je šele nekaj dni, a je že vzor vsem v klubu. Vsi vemo, da je odličen nogometaš, a pred tem je še boljši čloek."

sagna re
Reuters

Članki iz rubrike