Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
09.02.2018 22:55:41
Deli članek:

OGORČENJE v Firencah! Kaj je delal SODNIK? Prepričani v pomoč JUVENTUSU! (video)

Reuters

Juventus je z zadetkoma Bernardeschija in Higuaina v drugem polčasu z 2:0 slavil v gosteh pri Fiorentini.

Toda tekma 24. kroga bo gotovo še nekaj časa burila duhove. Razlog za to je dogodek iz 18. minute. akrat je po predložku Marca Benassija z desne strani žoga v roko zadela Giorgija Chiellinija, sodnik Marco Guida je pokazal na belo točko.

Gostje so sicer protestirali, toda Jordan Veretour je bil že pripravljen, da izvede enajstmetrovko, enako Gianluigi Buffon v vratih Juventusa. Ampak sodnik še kar ni zapiskal za strel, Torinčani so namreč še kar naprej protestirali. In tudi ko so se že umaknili, je še nekaj časa čakal, nato pa pokazal, da bo potreben ogled videoposnetka.

Po njem je Guida spremenil odločitev in dosodil, da je bil še pred igranjem z roko Benassi v prepovedanem položaju. Kar pa ne drži, to je pokazal posnetek, saj je žogo do njega poslal Alex Sandro. Navijači vijoličastih iz Firenc so bili razjarjeni, enako verjetno pred teve sprejemnikom vsi v Neaplju, predsednik Napolija, ki je najresnejši tekmec Juventusa v boju za naslov, že tako trdi, da Juventus nenehni vrši velik pritisk na sodnike. Zdaj bo imel močan argument za svoje trditve.