Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.02.2018 15:00:36
Deli članek:

POGREŠAN! Že dva tedna ni ne duha ne sluha o njem ... Alžirca je vzela megla!

Riyad Mahrez, zvezdnik Leicestra, je pogrešan. Ne prihaja na treninge, izpustil je tudi zadnjo tekmo. Zdaj so se v lov za njim podali še otoški mediji.

Eden vidnejših britanskih tabloidov Daily Mirror je denimo na naslovnico športne izdaje čez celo stran ob igralčevi fotografiji zapisal: 'Ste ga videli?'. V Franciji rojeni alžirski reprezentant se že drugi teden ne udeležuje treningov ekipe Clauda Puela, ni ga bilo niti na zadnji tekmi z Evertonom.


Skoraj gotovo Mahreza ne bo niti na tekmi z Manchestrom Cityjem, ki je pravzaprav 'krivec' za vse to dogajanje. "Ne želite me pustiti v City? Dobro, potem ne bom igral niti za Leicester," si je mislil Mahrez, ko je v zadnjem prestopnem roku prejšnji mesec njegov klub zavrnil ponudbo Cityja za 75 milijonov evrov. Sesul se mu je svet, tako kot že v nekaj prejšnjih prestopnih rokih - pred pol leta je bil že na poti v Rim, kjer bi moral podpisati za Romo, pa mu klub ni pustil. Kot da bi bil priklenjen na Leicester.

Klub je doslej njegove prekrške kaznoval denarno, odvzel mu je dve tedenske plače, kar znaša okoli 230 tisoč evrov. Vendar Mahrez se ne pusti motiti, še vedno je pogrešan. Je pa vodstvo Leicestra obrnilo ploščo, zdaj mu je pripravljeno oprostiti vse grehe, le pojavi naj se na treningu.