Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2018 16:12:45
Deli članek:

Kakšni BOLNIKI! Nekaj izprijenih umov se je med tekmo na OKRUTEN NAČIN norčevalo iz letalske tragedije Chapecoenseja (video)

Reuters

Na tekmi pokala libertadores med Chapecoensejem in urugvajskim Nacionalom je prišlo do incidenta, ki si ga težko zamislimo.

Leta 2016 se je zgodila ena od najhujših letalskih nesreč v zgodovini športa, ko je življenje izgubilo 71 ljudi brazilskega Chapecoenseja, tragedija pa še vedno združuje ljubitelje športa po celem svetu. Toda na zadnji tekmi pokala Libertadores se je našlo nekaj izprijenih umov, ki so za Nacional navijali tako, da so oponašali padajoče letalo in se na najbolj okruten način norčevali iz tragedije, ki je zaznamovala šport in nogomet. Zelo hitro so se po objavljenem posnetku oglasili tudi pri Nacionalu, ki so seveda obsodili takšno početje svojih navijače.

"Žal nekateri izprijeni umi svoje frustracije prenašajo na športna prizorišča. V Nacionalu smo se zelo trudili preprečiti tovrstne dogodke. V imenu našega nogometnega kluba izražamo naše najgloblje simpatije in se opravičujemo za zelo sramotno obnašanje. Iskreno vas prosimo, da sprejmete naše opravičilo," je sporočil urugvajski velikan.