Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.02.2018 08:20:31
Deli članek:

Je topničarjem že žal, da so KUPILI AUBAMEYANGA? Klubu je napisal ZELO NENAVADNO IN ČUDNO SPOROČILO!

vszi

Saga okoli prestopa Pierra-Emericka Aubameyanga iz dortmundske Borussie v Arsenal se je včeraj le končala.

Gabončeva želja se je izpolnila, prav tako je zaradi perstopa vesele trener topničarjev Arsene Wenger, pozdravili pa so ga tudi navijači londonskega kluba.

Toda nekaterim med njimi imajo vseeno nekoliko čuden občutek glede nove okrepitve. Bojijo se, da bo v slačilnico prinesel kar nekaj nemira, saj mislijo, da je Aubameyang precej svojeglav in trmast. Kombinacija, ki v ekipnem športu ni vselej ravno najboljša.

Skeptiki so dodaten dokaz, da vse mogoče ne bo 'štimalo' dobili sinoči, ko so prebrali Aubameyangovo sporočilo vsem v bivšem klubu in tudi navijačem Borussie. Neke vrste poslovilno pismo pa je bilo kar nekoliko bizarno.

"Najprej bi se rad opravičil za vse, kar se je dogajalo v preteklem mesecu. Toda že lani poleti sem si zaželel spremembe. Ni se izšlo, zdaj pa je prišel čas, da se. Mogoče nisem izbral ravno najboljšega načina, ampak vsi vedo, da je Auba nor - in da, sem nor fant, hahahahaha! Delal sem napake, a nikoli nisem želel nikomur škodovati. Nikoli ne bom pozabil štirih let in pol v Borussii Dortmund, saj ste mi vi vsi dali moč, da sem na tej ravni, na kateri sem. Hvala celotni BVB družini, navijačem, klubu, osebju in seveda mojim soigralcem! Vaš Auba17!!!" je na svojem instagram profilu zapisal Aubameyang in z nenavadnim sporočilom poskrbel za kar nekaj začudenja in dvignjenih obrvi.

instagram