slika Svet24.si

V Pomurju izsledili eno najbolj iskanih slovenskih...

solsticij Svet24.si

Ognjeni zublji in zeli ter magične moči kresnih ...

struge, luče, poplave Necenzurirano

Sanacija poplav je zlata jama za izbrance: dobili ...

asta vrecko rtv protest bobo Reporter.si

Takšnega kaosa, kot je danes na RTV Slovenija, ni...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Hajdi3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Hajdi srečno zaljubljena

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
0 29.01.2018 13:58:50

Trener Tottenhama ŠOKIRAL! Da bi VODIL BARCELONO? Nikoli in nikdar! IN POVEM, zakaj! Rajši bi si ...

Očitno vsem tudi ne diši klop ravno vsakega evropskega nogometnega velikana.

Eden med njimi je tudi zdajšnji trener Tottenhama Mauricio Pochettino. Argentinski strateg pri Spursih opravlja spodobno delo, s čimer je prišel na zelo kratek seznam trenerjev, ki bi lahko sedli na vročo klop Real Madrida, če bo Zinedine Zidane moral zapustiti mesto trenerja. 

So pa angleški mediji vprašali Pochettina, če bi kdaj treniral Barcelono, glede na to, da je bil pred tem povezan z Espanyolom. Odgovor pa bo navdušil predvsem navijače belega baleta. 

"Najprej moram poudariti, da v Londonu delam, kot da bom tu celo življenje. Seveda nihče ne ve, kaj se bo zgodilo v prihodnje." Izpostavil pa je tri klube, ki jih ne bo nikoli treniral.

"Nikoli ne bi bil trener Barcelone ali Arsenala, saj sem povezan s Tottenhamom in Espanyolom. Odrasel pa sem pri Newell's, zato nikoli ne bi treniral Rosario Centrala v domovini." 

"To je moja odločitev. Veliko Raje bi si vzel čas in delal na svoji farmi v Argentini, kot da bi delal v določenih mestih za določene klube."

"Zavedam se, da se pojavlja veliko govoric. Predsednik lahko reče, da me bo jutri odslovil, zato bi bilo neumno govoriti, kje ne bi delal, če bi ostal brez službe," je še malce umiril situacijo. Bilo pa bi zanimivo, če bi dobil priložnost voditi Barcelono, če bi bila to edina preostala opcija

Članki iz rubrike