Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 12.01.2018 11:01:50

Cristiano Ronaldo, si videl to MOJSTROVINO!? Lionel Messi s ČAROVNIJO, ki je ne zmore nihče drug na tem planetu! (video)

Barcelona je na povratni tekmi osmine finala španskega pokala z lahkoto opravila svoje delo in zmagala s 5:0.

Mnogi nogometni navdušenci so z velikim zanimanjem čakali na povratno tekmo med Barcelono in Celto Vigo, saj se je prva tekma končala z rezultatom 1:1, toda upanja za Celto je bilo zelo hitro konec. Velika razlika med prvo in drugo tekmo je bil velemojster nogometa Lionel Messi, ki ga je Ernesto Valverde tokrat pričakovano uvrstil v prvo enajsterico in to je bil eden od tistih večerov, ko je sijal v vsem svojem sijaju. 

Argentinec je že v prvih petnajstih minutah zadel dvakrat in rešil vse dvome o zmagovalcu, toda najlepša poteza večera je bila njegova neverjetna asistenca Jordiju Albi. Ko se je na kakšnih 40 metrih pred vratih nasprotnika odločil za podajo, je imel malo morje možnosti, Messi pa se je odločil za najtežjo, najmanj verjetno in najbolj čarobno. Alba je odlično izkoristil žogo in tako stekel Argentincu v objem.

Takoj po zadetku se je na družbenih omrežjih razplamtela besedna vojna o tem, ali bi Cristiano Ronaldo zmogel kaj podobnega. Sicer pa, presodite sami. 

Članki iz rubrike