sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 10.01.2018 15:43:52

Legenda Barcelone z besedami, ki ODMEVAJO! Gledalci v Madridu ploskajo, ko nabijejo žogo na tribuno. Primerjave z Messijem?! Povem vam, kaj si mislim!

V Barceloni bo po teh besedah njegov status božanstva še bolj nedotakljiv, v Madridu pa se bodo nad njimi verjetno nekoliko zamislili.

Xavi, eden najboljših vezistov Barcelone vseh časov, je v pogovoru za El Pais Barcelono primerjal z Realom, Messija pa z vsemi ostalimi nogometaši na svetu. No, to po njegovem mnenju ni mogoče.

"Ne želim govoriti o imenih, vendar v la ligi je veliko nogometašev, ki znajo trike, ampak kaj jim to pomaga? Messi jih ne dela nikoli. Messi je konkreten. Igra dober nogomet, ki je istočasno lep. Messi taktično razume. Sramota je koga primerjati z njim. Messi se zaveda vsega; prostora, časa, ima občutek, kje so njegovi soigralci in kje nasprotniki. To sem videl samo še pri LeBronu Jamesu," je zanimivo primerjavo potegnil Xavi. Kje v tej zgodbi je dobitnik petih zlatih žog Cristiano Ronaldo pa presodite sami.

Potegnil je Katalonec še eno primerjavo. Tisto med Barcelono in Realom: "V Barceloni je igrati najtežje na svetu. To je za igralca finalni izpit. Če v Realu defenzivec nabije žogo na tribuno, je to dobro. Na Nou Campu ti žvižgajo."

Članki iz rubrike