Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2018 17:41:37
Deli članek:

Bomba iz ŠPANIJE: Kako se bo odločil CRISTIANO RONALDO? Na mizi ima TRI PONUDBE!

Reuters

Januarja je ena od glavnih tem pogovorov med nogometnimi navdušenci zimski prestopni rok.

Razumljivo, ko pa je dogajanje na nogometni tržnici v tem času zelo živahno. Klubi iščejo potencialne okrepitve, nogometaši se selijo iz ene slačilnice v drugo, veliko je tudi govoric, ki se potem nikoli ne uresničijo.

No, ena izmed slednjih prihaja iz Španije. Tam se že nekaj časa govori, da je Cristiano Ronaldo v Madridu zelo nezadovoljen in si želi zapustiti kraljevi klub. Tokrat pa so španski mediji v javnost izstrelili precej bombastično informacijo, ki pravi, da ima prvi zvezdnik galaktikov na mizi tri ponudbe.

Dogajanje na relaciji Real-CR7 zelo podrobno spremljajo tudi v nekaterih klubih, kjer si Portugalca lahko privoščijo, zato so takšna namigovanja povsem sprejemljiva. Če smo bolj konkretni, pa naj bi imel Ronaldo na mizi že ponudbo Reala, ki si želi z njim podaljšati sodelovanje (to traja vse od leta 2009).

Druga prihaja iz njegovega nekdanjega kluba Manchester Uniteda, tretja pa je, jasno, prišla iz PSG-ja. Poznavalci dogajanja v madridskem Realu še vedno trdijo, da Ronaldo - pogodbo z Realom je nazadnje podaljšal novembra 2016 in je veljavna do konca junija 2021 - resno razmišlja o odhodu in da bo odločitev glede tega sporočil po koncu sezone. Ko bo imel 33 let, česar nikakor ne gre spregledati.