Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2017 12:14:25
Deli članek:

Kdo bi si to mislil!? VELIKI UPOR v Barceloni: "Če pride Coutinho, grem!"

V Barceloni se še naprej trudijo, da bi v zimskem prestopnem roku lahko svetu sporočili, da je Philippe Coutinho njihov igralec.

Odgovorni v klubu bi ta prestop smatrali za zmago, prav tako pa bi poskrbeli tudi za navdušenje med navijači. Toda omenjeni posel ni všeč vsem, očitno tudi nekateri igralci nikakor ne podpirajo takšne odločitve.

Seveda bi Brazilčev prestop pomenil, da bo prišlo do nekaterih sprememb v ekipi. Sploh, če vemo, da se bo po poškodbi počasi vrnil tudi Ousmane Dembele. In nekaj igralcev bi posledično moralo zapustiti Camp Nou. Med njimi naj bi bil tudi en tak, ki bi se za takšno potezo bojda odločil kar sam.

Reuters
To je Gerard Deulofeu, po poročanju španskega Don Balona je 23-letni krilni napadalec prepričan, da bi dobil še manj priložnosti kot do zdaj. In v letu, ko je na sporedu svetovno prvenstvo, si tega jasno ne želi, ker potem sploh ne bi imel možnosti, da selektorja prepriča, naj ga vzame s sabo v Rusijo.

Deulofeu je v tej sezoni nastopil na 16 tekmah v vseh tekmovanjih, zabil je dva gola in prispeval tri podaje. To je veliko manj kot je pričakoval, potem ko je julija za 12 milijonov evrov prestopil v Barco in z njo podpisal dveletno pogodbo.