Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2017 12:20:05
Deli članek:

Takšnega PIQUEJA še niste videli! Zvezdnik Barcelone si je sredi MANHATTNA privoščil hot dog, nato pa ... POVSEM PONOREL! (foto)

Gerard Pique je kratek oddih med božično-novoletnimi prazniki izkoristil za preživljanje časa z družino.

Pique se je s kolumbijsko pevko Shakiro, ki je odpovedala turnejo zaradi težav z glasom, in sinovoma Milanom in Sasho odpravil v New York. Med drugim si je zvezdnik Barcelone ogledal tekmo NBA med New York Knicks in Philadelphio, skorajda vsak korak, ki ga njegova družina naredi, pa spremljajo paparaci.

Tako je bilo tudi med enim od sprehodom z malčkoma po ulicah New Yorka, kjer so si med drugim privoščili hot dog, ko je nogometaš Barcelone popolnoma izgubil živce in ustavil avtomobil, ki jim je sledil s kamero, kar sredi ceste Manhattna. Pique je popolnoma izbruhnil zaradi paparacov in se začel dreti na ves glas, udarjal je po avtu, do fizičnega obračuna pa vendarle ni prišlo.

To pa ni prvič, da sta imela Pique in Shakira težave zaradi nenehnega zasledovanja paparacov, glede na to, da gre za izjemno slavno družino, sta oblegana na vsakem koraku, kjer se pojavita.