Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.12.2017 09:56:06
Deli članek:

Neymar s PRETRESLJIVO izpovedjo: Mislil sem, da bom do konca življenja INVALID, jokal sem ... (video)

Reuters

Eden najboljših nogometašev na svetu, Brazilec Neymar je spregovoril o trenutku, po katerem se je njegova kariera skorajda končala.

V zanimivem intervjuju, v vlogi novinarja je bil kar Neymarjev veliki prijatelj Gerard Pique, se je brazilski zvezdnik sicer izognil kontroverzni temi - to je prestop iz Barcelone v PSG, toda spregovoril je o trenutku, ko je mislil, da bo postal invalid in da bo njegove kariere konec. 

Bilo je na svetovnem prvenstvu leta 2014, ko je moral četrtfinalno tekmo s Kolumbijo predčasno končati zaradi pretresljive poškodbe. Zuniga ga je namreč s kolenom močno udaril v predel hrbtenice, Neymar pa se je v hudih bolečinah zgrudil na tla. "Uf, kakšno bolečino sem občutil. Spomnim se, da sem si pri padcu še močno udaril tudi glavo. Marcelo je zdravnikom kričal, naj pohitijo. Začel sem jokati, ker nisem čutil noge. Takoj sem moral v bolnišnico. Zdravnik mi je rekel, da ima dobro in slabo novico. Slaba je bila, da je bilo prvenstvo zame končano, dobra pa, da bom lahko še hodil," je priznal Neymar.