Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.12.2017 21:43:09
Deli članek:

PREPROSTO 'PREVEČ PAMETEN': Jürgen Klopp je postal TARČA POSMEHA!

Reuters

Iz tabora Liverpoola je danes prišla novica, da so se Redsi okrepili z Virgilom van Dijkom, za katerega so Southamptonu odšteli 84,5 milijona evrov.

Omenjena vsota pa predstavlja rekordno odškodnino za branilca. In prav zaradi tega je zdaj nemški strokovnjak na klopi Liverpoola postal tarča posmeha.

Pred samo letom in pol je bil Klopp po prestopu Paula Pogbaja iz Juventusa v Manchester United kar nekoliko jezen. Rdeči vragi so takrat za Francoza odšteli 105 milijonov evrov in Nemec je pametno pokomentiral, da on ne bo več sodeloval 'v tej igri', v kateri določeni klubi dobesedno 'razmetavajo denar'.

"Če pripeljete nogometaša za sto milijonov funtov, in se nato poškodbuje, bo vse zaman. Če želite biti najboljši, morate v nogometu nujno delati moštvo. Čeprav je jasno, da si želite vedno imeti najboljše posameznike. Nekateri klubi si lahko privoščijo nakup najboljših nogometašev, ki pa so izjemno dragi. Jaz bi te stvari naredil povsem drugače, četudi bi lahko zapravil veliko denarja," je takrat razlagal Nemec, z današnjo potezo pa pljunil v svojo skledo in poteptal svoja prepričanja. Včasih se resnično ne izplača biti 'preveč pameten'.