Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.12.2017 19:24:17
Deli članek:

Alexis Sanchez s svojo potezo dodatno PODŽGAL GOVORICE o selitvi v ...

Profimedia

Ostaja, gre. Res gre? Kam? To se sprašujejo vsi, ki jih zanima prihodnost Alexisa Sancheza.

Zvezdniku Arsenala poleti poteče pogodba s topničarji. Trener Arsene Wenger ga poleti ni želel prodati, zdaj pa mu voda teče v grlo. Če ne bo šel pozimi, bo čez šest mesecev prost in zanj ne bo dobil niti ficka.

Za igralca vlada veliko zanimanje, med drugim si ga zelo želi Manchester City, zanj se zanima PSG. In prav zanimanje Parižanov je močno razburkalo domišljijo nogometnih nadušencev.

Zakaj? Zato, ker je v javnost prišla fotografija Alexisa Sancheza s pariškega letališča. Posneta pa je bila včeraj!

Iz Francije prihajajo novice, da je Čilenec v Pariz priletel z zasebnim letalom, danes pa se je že pridružil soigralcem na treningu pred četrtkovim prvenstvenim dvobojem s Crystal Palaceom.

Le kaj je 29-letni Čilenec počel v francoski prestolnici? Zimski prestopni rok je tik pred vrati, zato je ta stvar zelo vroča. Oglasil pa se je tudi trener Arsenala Arsene Wenger. "Nihče še ni poslal konkretne ponudbe." Wenger je razložil, da pričakuje pester prestopni rok in da je odprt še za kakšen prihod, pri čemer ni navedel nobenih imen. Je pa v preteklosti že večkrat nergal, da bi ukinil zimsko trgovanje. "Zimski prestopni rok je preveč živčen, buren, zato vodi do preuranjenih odločitev. Sam bi ga kar prečrtal," je dejal Wenger in še enkrat izpostavil, da to obdobje leta povzroča več nemira kot česarkoli drugega.