joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

piskar gorenjak foto sasa kovacic Njena.si

Tina Gorenjak se je po drugem raku odločila za ...

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
4 27.12.2017 18:25:51

Huh, kaj se KUHA V REALU: Predsednik Perez si ga močno želi, Zidane ga NOČE!

Januarski prestopni rok bo izjemno vroč tudi na stadionu Santiago Bernabeu.

Visok poraz v el clasicu je še poglobil krizo Reala, zato želijo v kraljevem klubu na čim boljši način izkoristiti zimski prestopni rok in okrepiti zasedbo.

V zadnjem času se je v povezavi z Realom omenjalo kar nekaj različnih imen. Med njimi je tudi eno, ki je še kako močno zaznamovalo iztekajoče se leto. To je seveda napadalec Tottenhama Harry Kane. Angleški reprezentant je tudi favorit predsednika Florentina Pereza, ki ga želi na vsak način zvabiti v špansko prestolnico.



Po informacijah, ki prihajajo iz Španije, naj bi bil zanj pripravljen odšteti kar 170 milijonov evrov. Toda na drugi strani je trener Zinedine Zidane tisti, ki (odločno) nasprotuje temu nakupu. Francoski strokovnjak namreč ni prepričan, da bi Kane v Realu pokazal tako učinkovite partije kot jih kaže v londonskem klubu.

Zato je mnenja, da bi bilo denar bolje vložiti v katere druge igralce. Toda predsednik Perez bo najbrž naredil tako kot sam meni, da je prav. Zidanovo mnenje pri tem po vsej verjetnosti ne bo igralo velike vloge. Po drugi strani pa so tudi vse glasnejše govorice, da se Zidanov čas pri Realu izteka. Trenutna situacija govori močno proti njemu, tako da bi lahko kaj kmalu postal bivši in takrat bo njegov glas povsem neslišen ...

Članki iz rubrike