joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
0 27.12.2017 17:11:24

BARCELONIN seznam želja vsebuje PET IMEN: Prihaja nemški tercet?!

Reuters
Očitno bo zimski prestopni rok pri Barceloni zelo zanimiv.

Trener vodilnega moštva španskega prvenstva Ernesto Valverde namerava konkretno okrepiti zasedbo. Iz Španije prihajajo novice, da imajo pri katalonskem velikanu velikopotezne načrte.

Trener Valverde želi okrepiti predvsem obrambno vrsto, prav tako pa bi rad pripeljal še svežo kri v zvezni liniji. Pri Marci so odkrili, kdo se je znašel na seznamu želja, v oči predvsem bode, da si Katalonci želijo tri Nemce, ob njih pa še Francoza in Rusa.

Seveda je na prvem mestu znašel Mesut Özil, za zvezdnika Arsenala, ki mu poleti poteče pogodba s topničarji, se že kar nekaj časa govori, da bo kariero najverjetneje nadaljeval na stadionu Camp Nou.



Odgovorni pri Barci želijo pripeljati še dva njegova rojaka, in sicer vezista Schalkeja Maxa Meyerja ter Leona Goretzko.

Rezervni načrt pa pravi, da bi bil v primeru, da Özil vseeno ne bo oblekel Barcinega dresa, njegova zamenjava ofenzivni vezist Lyona Nabil Fekir. Štiriindvajsetletnik je v tej sezoni francoskega prvenstva na 16 tekmah zabil že 13 golov.

Nekoliko presenetljivo pa je peto ime, ki se je znašlo na seznamu Barceloninih želja. To je 21-letni vezist moskovskega CSKA-ja Aleksandr Golovin, ki ga je spletna stran transfermarkt ovrednotila na deset milijonov evrov.

Članki iz rubrike