Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2017 18:48:16
Deli članek:

Prednost 9 točk NI DOVOLJ! TA seznam je BARCA poslala 'dedku mrazu', prva OKREPITEV znana čez nekaj dni!

Reuters

Četudi ima Barcelona 9 točk prednosti v španskem prvenstvu, kot kaže, to ni dovolj.

Barcelonin trener Ernesto Valverde je dobre volje, saj se bosta po daljši odsotnosti v moštvo vrnila tako Ousmane Dembele in Rafinho.

In četudi imajo v domačem prvenstvu že devet točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem Atleticom iz Madrida, v Barceloni ne mirujejo. Vodilni možje kluba hočejo moštvo v zimskem prestopnem roku okrepiti vsaj z enim igralcem, hkrati pa se že ozirajo tudi v poletni prestopni rok.

Kot poroča Marca naj bi se ekipa iz Katalonije ozirala za najbolj kreativnimi igralci, s katerimi bi malo manj težko breme v prihodnje nosila Lionel Messi in Andres Iniesta.

Na seznamu želja so se znašli nekdanji Realovec Mesut Özil, ki mu sicer šele poleti poteče pogodba z Arsenalom, tu je Nabil Fekir iz Lyona, Max Meyer iz Schalkeja in njegov soigralec Leon Goretzka ter pa Aleksandr Golovin iz moskovskega CSKA-ja, ki bi lahko že čez nekaj dni tako postali del tega slovitega kluba.

Poleti se želijo okrepiti z Antoinom Griezmannom iz Atletica Madrida ter z mladim Brazilcem Arthurom iz Gremija.

Kar zadeva odhodov, pa je Javier Mascherano na pragu prestopa na Kitjasko, obstaja možnost, da bodo Camp Nou januarja zapustili tudi Arda Turan, Aleix Vidal in Gerard Deulofeu.