Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2017 15:52:27
Deli članek:

POLNA RIT VSEGA! Ustavili so ga MRTVO PIJANEGA, takole je ZMERJAL POLICISTE, posnetek resnično ŠOKIRA! (video)

Selektor argentinske reprezentance Jorge Sampaoli se je v domovini znašel v velikanskih težavah.

Ko se je vračal s hčerkine poroke, se očitno ni kaj dosti zmenil za pozive, naj vinjeni ne sedamo za volan. Ne samo vinjen, Sampaoli je za volan sedel, kot temu radi rečemo, mrtev pijan in dal najslabši zgled tako svojim varovancem v argentinski izbrani vrsti kot tudi milijonom mladih v Argentini in po svetu. Morda bi kdo lahko rekel, da je imel smolo, ker so ga pri tem posneli. V resnici pa je to, da je v javnost prišel tak posnetek, edino pravilno. 

Posnetek je naredil eden od mimo vozečih Argentincev, ki ga je nato prodal argentinskim medijem in seveda poskrbel za največjo praznično uspešnico. Ne samo da so Sampaolija ustavili pošteno okajenega, v še večje težave se je spravil, ker je začel obračunavati s policisti, jih zmerjati in žaliti. Med drugim je jasno dejal, da mu pameti ne bo solil kreten, ki na mesec zasluži 100 argentinskih pesov (torej slabih 5 evrov).

Verjetno ni treba posebej poudarjati, kaj vse se je vsulo proti selektorju, in veliko vprašanje je, ali bo lahko zadržal položaj ter Argentino vodil na svetovnem prvenstvu v Rusiji, kamor jo je popeljal skozi šivankino uho. Posnetek bi ga utegnil odnesti, kajti resnično šokira. Kar poglejte si ga spodaj oziroma ga odprite v tej povezavi, če vam ga ne pokaže avtomatično.