Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2017 16:29:25
Deli članek:

Trener, ki je šokiral Manchester United, je porabil HČERINE PRIHRANKE, da bi dobil 10 minut z Josejem Mourinhem, ta pa je ...

Profimedia

Bristol City je včeraj šokiral Manchester United in ga izločil iz ligaškega pokala.

Strateg Bristola Lee Johnson je že pred tekmo poskrbel za to, da se je veliko pisalo o njem. Na vprašanje, ali si želi, da bi po tekmi malce pokramljal s trenerjem Manchester Uniteda Josejem Mourinhem, je odgovoril: "Res upam, da ga bom spoznal. Navsezadnje sem moral iz hčerkinega prašička vzeti denar, porabil sem kar 450 funtov za steklenico vina." 

Johnson je iz Portugalske naročil 450 funtov (506 evrov) vredno buteljko rdečega vina Barca Velha, ki je najljubše Mourinhevo vino, saj je želel s Portugalcem preživeti 5 do 10 minut. "Upam, da bova imela kratek pogovor in da bom lahko za nekaj minut dobil vpogled v njegove možgane. Je vrhunski strateg, fenomenalen trener. In mladi trenerji, kot sem jaz, ga seveda želimo posnemati," je še dejal Johnson. 

Seveda je bilo po porazu Uniteda nad Bristolom glavno vprašanje, ali sta oba stratega skupaj spila steklenico izjemno dragega vina. Kot poroča BBC do sestanka med trenerjema naj ne bi prišlo, saj je Portugalec po porazu ekspresno hitro odšel na avtobus.