Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2017 09:05:55
Deli članek:

To lahko samo MOURINHO! Mrki Portugalec je izpadel proti DRUGOLIGAŠU, nato pa je POTEPTAL njihov uspeh, kot zna le on! (video)

Profimedia

Arsenal, Chelsea, Manchester City in ...Bristol! To so štirje polfinalisti angleškega ligaškega pokala, 'vsiljivec' med velikani je včeraj v velikem slogu izločil Manchester United in poskrbel za slabo voljo pri Joseju Mourinhu.

Obetal se nam je angleški ligaški pokal za sladokusce, čeprav ta velja za tretjerazredno tekmovanje na Otoku, nato pa je v 93. minuti obračuna vse skupaj 'pokvaril' Bristol City, oziroma bolje rečeno Korey Smith, ki je zabil zmagovalni gol za 2:1 v izdihljajih tekme in poskrbel za noro veselje domačih navijačev.

Drugoligaš, ki je trenutno na tretjem mestu lestvice, je bučno proslavil svojo zmago, Mourinho pa je, tako kot to zna le on, mrko komentiral poraz svoje ekipe: "Mislim, da so imeli kar nekaj sreče, da so zmagali. Res pa je, da so se celo tekmo borili, da bi imeli na koncu srečo. Gol so zabili v trenutku, ko nismo imeli časa več reagirati, v trenutku, ko so vsi pričakovali, da bomo mi zadeli. Za nas je bil to zgolj le en dan v pisarni, s to razliko, da nekateri sploh niso želeli priti v pisarno."