kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
20 18.12.2017 15:49:15

LAŽNIVI HINAVCI! Poglejte TOLE, Barcina razlaga, zakaj NE BO ŠPALIRJA na el clasicu, je čisto SR*NJE! (foto)

Reuters
Vse lepo in prav, kadar človek postreže z izgovori. A mora paziti, da ga ne postavijo na laž.

Poročali smo o tem, da je Barcelona uradno sporočila, da na sobotnem el clasicu njena ekipa ne bo postavila tako imenovanega špalirja. Po španski navadi ga postavi nasprotnik takega ali drugačnega prvaka na prvi tekmi po osvojitvi naslova, zato se je pojavil kar precejšen pritisk (predvsem madridskih) medijev, da bi se to moralo zgoditi tudi tokrat. Pritisk je bil tako glasen, da so se iz Barcelone nanj jasno in glasno odzvali. 

Sporočili so, da nogometaši špalirja ne bodo postavili. Kot razlog pa so navedli dejstvo, da je Real slavil v tekmovanju, v katerem Barcelona ni sodelovala, in da se v takih primerih katalonskemu klubu špalir ne zdi primeren. Dober izgovor? Presodite sami. Morda malce čuden, saj je težko razumeti, kaj ima tradicionalno spoštovanje prvaka s tem, kdo je kje sodeloval. No, je pa v vsakem primeru Barcelona pogrnila na celi črti s ... TEMLE. 

"Lažnivi hinavci," kričijo mnogi, potem ko so mediji kmalu izbrskali, da je več kot klub včasih manj klub oziroma da je klub sprenevedanja in dvojnih meril. Bila je namreč pomlad leta 2006, ko je bila Barcelona prvi nasprotnik Seville, takrat sveže zmagovalke pokala Uefa. Jasno, pokala, v katerem Barca ni nastopala. Kar poglejte fotografijo s takratne tekme, Katalonci špalir seveda so postavili. Pa ne samo to. Mimogrede, na tisti tekmi niso potrebovali točk, Sevilla je nujno potrebovala zmago in tudi slavila 3:2. 

Članki iz rubrike