Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.12.2017 16:08:36
Deli članek:

Sevilla v MARIBOR prihaja po NUJNO točko BREZ zvezdnika: Ne boste verjeli, zakaj ga je trener TRENER KAZNOVAL ...

Maribor bo v sredo ob 20.45 v Ljudskem vrtu odigral svojo zadnjo tekmo lige prvakov za letošnjo sezono. V goste prihaja španska Sevilla, toda brez enega od prvih zvezdnikov.

Medtem, ko se bo Maribor v prvi vrsti želel častno in z dobrim rezultatom posloviti od letošnje sezone med evropsko elito, Sevilla za napredovanje v osmino finala potrebuje vsaj točko. Bo pa Sevilla v štajersko prestolnico pripotovala brez enega od svojih prvih zvezdnikov ekipe, doma je namreč ostal Steven N'Zonzi. 

Vzrok za to pa ni poškodba, temveč je francoski reprezentant doma ostal kazensko, saj se je sprl s trenerskim štabom. Vse skupaj se je začelo že na zadnji tekmi med Liverpoolom in Sevillo, ki jo je uspel španski predstavnik iz 0:3 v drugem polčasu obrniti v 3:3, N'Zonzi pa je bil zamenjan že med polčasom. Vse skupaj mu ni bilo po godu, zato se je zapletel v spor s trenerjem, za nameček pa je negotov njegov status v klubu. N'Zonzi namreč želi na vsak način oditi že januarja, Sevilla pa ga bo za nagrado pustila doma.