Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2017 08:23:09
Deli članek:

To pa je božično darilo in pol! Raheem Sterling bo za nagrado dobil nekaj, česar nima NOBEN nogometaš v PREMIER LIGI!

Reuters

Nogometaši Manchester Cityja so kljub odigrani tekmi manj trdni v vodstvu angleškega prvenstva, enega od svojih zvezdnikov pa bodo bogato nagradili.

Glede na to, kakšne predstave kažejo letos nogometaši Manchester Cityja na začetku sezone, so jih mnogi že proglasili za angleške prvake v sezoni 2017/2018. Na prvih 14 tekmah so namreč trinajstkrat zmagali in enkrat remizirali, Pep Guardiola pa je očitno uspel sestaviti rušilni stroj. 

Eden od prvih zvezdnikov ekipe Raheem Sterling, ki je uspel že trinajstkrat zatresti mrežo nasprotnika, pa bo za nagrado očitno dobil tudi zelo bogato novo pogodbo, ki jo v teh dneh pripravljajo pri Cityju. Kar je tudi pričakovano, saj je Anglež v štirih mesecih sezone uspel zadeti tolikokrat kot v celi lanski sezoni, pri Cityju pa ga želijo dolgoročno obdržati. Zato so pripravljeni zelo globoko seči v žep in mu ponuditi pogodbo, kakršne nima noben nogometaš v premier ligi. Po novem naj bi Sterling na teden dobil 340 tisoč evrov, trenutni rekorder Paul Pogdba dobi slabih 330 tisoč evrov tedensko.