Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.11.2017 11:07:58
Deli članek:

Gospod vseh gospodov! Ne boste verjeli, kaj je trener Barcelone rekel po VELIKI KRAJI, ki je Katalonce stala zmage!

Reuters

Ernesto Valverde je gospod. Velik gospod. Vsaj če gre soditi po izjavi, ki jo je trener Barcelone dal po tekmi z Valencio.

Samo predstavljamo si lahko, kako bi recimo Jose Mourinho reagiral, če bi bila njegova ekipa tako okradena, kot je bila na derbiju med Valencio in Barcelono okradena slednja. Po strelu Lionela Messija je žoga s celim obsegom prešla golovo črto, toda Ignacio Iglesias Villanueva gola ni priznal, pač pa je pustil, da se igra nadaljuje.

Nogometaši Barcelone so protestirali, po koncu tekme pa so številni z nestrpnostjo pričakovali, kaj bo dejal strateg Kataloncev Ernesto Valverde. Pričakovali so izbruh jeze, dobili pa nekaj povsem drugega. Gosposkega. 

"Vsi se strinjamo, da so takšne situacije tako čiste, da ni treba imeti počasnih posnetkov. Toda vseeno še vedno pridejo trenutki, ko žoga prečka črto, pa to ni najbolje vidno. Tudi mi smo zadetek proti Malagi dosegli po tem, ko je žoga očitno prešla golovo črto pri podaji. Vsi smo včasih žrtve sodnikov," je v maniri velikega gospoda odgovoril Ernesto Valverde.

Zadetek Barcelone proti Malagi si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.